Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de desembre amb 351 aturats, 1 més que el passat mes de novembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de desembre amb 351 aturats, 1 més que el passat mes de novembre

04/01/2018

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,85%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de desembre amb 351 aturats1 persona més que el passat mes de novembre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,85%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 5 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de desembre amb 22.943 aturats, 186 persones menys respecte al mes de novembre, el que suposa una taxa d’atur del 12%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 2.634 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de desembre del 2017 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts