Portada > Actualitat > Notícies > El Fòrum d’Educació Pep i Laia debatrà les accions educatives a realitzar a Santa Eulàlia

El Fòrum d’Educació Pep i Laia debatrà les accions educatives a realitzar a Santa Eulàlia

09/01/2018

Aquest dissabte 13 de gener, a 2/4 de 10 del matí, a La Fàbrica

La Regidoria d’Educació durà a terme aquest proper dissabte, dia 13 de gener, el Fòrum d’Educació Pep i Laia, que pretén debatre i prioritzar les actuacions a realitzar dins de l’àmbit educatiu del poble de Santa Eulàlia. El fòrum, que estarà obert a tota la ciutadania que vulgui venir, permetrà definir quins aspectes educatius cal millorar dins del poble i concretar les accions a dur a terme.

Cal recordar que el passat 10 de juny es va fer el rellançament del Projecte Educatiu de Poble, altrament conegut com a Pep i Laia. Aquest projecte és un instrument que entén l’educació com un procés d’aprenentatge permanent i anima a la ciutadania a construir, col·lectivament, un poble educador. A través del Grup Impulsor sorgit arran d’aquest rellançament del projecte, s’ha pogut dur a terme aquest Fòrum, que pretén debatre propostes per aplicar a la nostra comunitat educativa.

El programa serà el següent:

9.30h: Inscripció i entrega de documentació.

10.00h: Benvinguda institucional.

10.15h: Retorn jornada Pep i Laia.

11.00h: Descans amb piscolabis.

11.30h: Dinàmiques participatives amb Tallers.

13.00h: Presentació de projectes en el Fòrum.

13.45h: Cloenda.

La Fàbrica disposarà d’un servei d’acollida d’infants gratuït.

Fòrum d'Educació Pep i Laia
Fòrum d'Educació Pep i Laia