Portada > Actualitat > Notícies > Taller per aprendre a utilitzar el teu smartphone des de 0, dirigit a majors de 55 anys

Taller per aprendre a utilitzar el teu smartphone des de 0, dirigit a majors de 55 anys

09/01/2018

La Biblioteca acollirà dues sessions, els dies 15 i 17 de gener, de 4 a 6 de la tarda

La Fundació Pere Tarrés i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Eulàlia han programat dues sessions per aprendre a utilitzar el teu smartphone des de 0. Les dates programades són el 15 i el 17 de gener, de 4 a 6 de la tarda, a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. El taller, totalment gratuït, està dirigit a persones més grans de 55 anys i cal fer la inscripció prèvia a la Biblioteca o trucant al telèfon 93 844 81 88.

En aquest taller de 4 hores aprendràs com és un telèfon intel·ligent, què vol dir cada icona i com utilitzar les funcions bàsiques. Cal portar el telèfon al taller per tal que t’ensenyin a encendre i apagar-lo, fer trucades, crear i modificar contactes, bloquejar la pantalla i resoldre els teus dubtes perquè puguis iniciar-te en el seu ús.

Taller smartphone cartell
Taller smartphone