Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament atorga 20 ajuts econòmics de l’IBI per un import de 1.811,24 euros

L’Ajuntament atorga 20 ajuts econòmics de l’IBI per un import de 1.811,24 euros

11/01/2018

Subvencionant fins a un 15% de l'impost a aquelles persones amb risc d’exclusió social

La Regidoria de Benestar Social, a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament, ha atorgat un total de 20 ajuts econòmics de l’IBI 2017 a persones amb risc d’exclusió social, per un import de 1.811,24 euros. Per contra, s’han desestimat 7 sol·licituds al no reunir alguns dels requisits de les bases. La subvenció permet el descompte de fins un 15% de la factura, amb un màxim de 200 euros per sol·licitud. El pagament de l’ajut econòmic es farà efectiu als beneficiaris, sempre que sigui possible.

Cal recordar que aquest és el segon any consecutiu que l’Ajuntament facilita aquest tipus de subvenció, on l’any passat es van atorgar 25 ajuts per un import de 1.792,51 euros. Els requisits per optar a aquesta subvenció eren estar empadronat a Santa Eulàlia abans de l’1 de gener del 2017, constar com a titular de l’IBI, demostrar que no es tenia cap altre bé immoble i que el conjunt d’ingressos no superés un determinat màxim anual.

Adjunt a aquesta pantalla pots trobar el document amb els ajust de l'IBI 2017 atorgats i desestimats.

Ajut IBI 2017

Arxius adjunts