Portada > Actualitat > Notícies > El 7è Cicle de Música Clàssica centra el protagonisme en la veu

El 7è Cicle de Música Clàssica centra el protagonisme en la veu

29/01/2018

Aquest divendres 2 de febrer, primer concert a la Biblioteca amb "Viatge d'hivern" de Schubert

Per setè any consecutiu, torna a Santa Eulàlia l’Eulaliana, el cicle de concerts de música Clàssica. La sala Pau Casals de la Biblioteca acollirà enguany 4 concerts, on la veu passarà a ser la protagonista, amb un tenor, una soprano i dues corals. A continuació passem a detallar el programa de cadascun dels concerts:

- Viatge d’hivern: divendres 2 de febrer, a les 20h. La Fàbrica de Lied amb Jordi Mas (tenor), Jaume Torrent (guitarra) i Alfred Rodríguez Picó (conferenciant). El Winterreise de Schubert.

- Del cel, de l’arpa: divendres 16 de febrer, a les 20h. La Fàbrica de Lied amb Marta Casals (soprano) i Esther Pinyol (arpa). Obres d'Enric Granados i Manuel de Falla, entre d’altres.

- Sons de mercat: divendres 2 de març, a les 20h. Cor Jove Amics de la Unió, sota la direcció de Marta Dosaiguas. Obres a capella d’arreu del món amb coreografies i posada en escena.

- Cants i cançons: divendres 16 de març, a les 20h. Cor Lerània, sota la direcció de Jordi Noguera. Cants i cançons de Brahms, Britten i Debussy.

L’Eulaliana tindrà, per tercer any consecutiu, els alumnes de l’Escola de Música Vall del Tenes i de Da Capo educació musical com a teloners. El preu de cada concert serà de 4 euros (gratuït pels menors de 12 anys) i les entrades es vendran mitja hora abans, a l'accés de la sala Pau Casals de la Biblioteca.

Arxivat a: General
7è Cicle de Música Clàssica
Eulaliana 2018