Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament treballa per implantar el porta a porta durant el mes de maig

L’Ajuntament treballa per implantar el porta a porta durant el mes de maig

30/01/2018

Durant el ple ordinari també s’informa que tot indica que no hi ha danys estructurals a l’antiga escola bressol La Font del Rieral

El ple ordinari celebrat dijous passat a la sala Pau Casals de la Biblioteca va estar centrat, bàsicament, en el torn de precs i preguntes dels diferents grups polítics. La regidora d’ICV-EUiA, Elvira Mas, va preguntar sobre en quin punt es trobava la implantació del sistema de recollida d’escombraries porta a porta. El regidor de Poble Unit, Jordi Orriols, en substitució de l’alcalde Francesc Bonet, absent per una reunió de feina, va informar que l’Ajuntament s’havia reunit recentment amb l’Agència de Residus de Catalunya per tal de presentar-los l’informe d’Espora i del Consell de Medi Ambient de Santa Eulàlia, i parlar sobre possibles subvencions per costejar la implantació. Orriols també va informar d’una propera reunió amb el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental per definir terminis i procediments d’entrega. El regidor de Poble Unit va manifestar la seva voluntat personal d’implantar aquest sistema “durant el mes de maig”, tot i que això acabaria depenent de la disponibilitats dels camions de recollida o altres imprevistos.

També a pregunta d’ICV-EUiA, Orriols va contestar sobre en quin punt es trobava el procés de reparació de l’antiga escola Bressol La Font del Rieral. “L’Ajuntament ja ha rebut un anàlisi i diagnosi dels deterioraments de l’edifici per tal de dur a terme la remodelació. La bona notícia de l’informe és que tot indica que no hi ha danys estructurals”, va dir el regidor de Poble Unit. A partir d’ara es duran a terme cales, com a mesura de seguretat. “Això, de cara als costos de reparació, pot acabar rebaixant-los molt. Al mes d’abril ja tindrem el projecte enllestit i serà aleshores quan entrarem en la fase de licitació. La possible arrencada d’obres podria ser entre setembre i octubre”, va afegir.

En el punt d’informació diversa, Orriols va anunciar les properes festes que tindran lloc a Santa Eulàlia, com és el cas dels Tres Tombs el 4 de febrer, Carnestoltes el 10 de febrer i el Mercat Tot Segona Mà l’11 de febrer. Cal destacar durant el ple l’absència del regidor socialista Abraham Requena, que per motius personals no va poder assistir, fent que la seva moció es posposi de cara a la propera sessió.

Arxivat a: General
Ple ordinari 25-1-18