Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de gener amb 330 aturats, 21 menys que el passat mes de desembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de gener amb 330 aturats, 21 menys que el passat mes de desembre

06/02/2018

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,41%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de gener amb 330 aturats, 21 persones menys que el passat mes de desembre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,41%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 29 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de gener amb 22.947 aturats, 4 persones més respecte al mes de desembre, el que suposa una taxa d’atur del 12,01%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 2.407 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de gener de 2018 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts