Portada > Actualitat > Notícies > La festa de Carnestoltes atorga a la colla dels Grocs els premis a la millor comparsa i a la millor carrossa

La festa de Carnestoltes atorga a la colla dels Grocs els premis a la millor comparsa i a la millor carrossa

13/02/2018

Unes 800 persones formen part de la Rua de Carnaval pels carrers de Santa Eulàlia

La festa de Carnestoltes 2018, celebrada dissabte passat a la tarda, va fer sortir pels carrers de Santa Eulàlia unes 800 persones que, malgrat les baixes temperatures, van gaudir al màxim del dia més esbojarrat de l’any. La jornada va començar a la plaça Onze de Setembre, on el Rei Carnestoltes va fer acte de presència enmig d’una animació infantil on no van faltar la música i una xocolatada popular. El concurs de disfresses infantil va deixar com a guanyador un arbre amb niu, seguit en segon lloc d’una àguila i en tercer lloc d’un venecià. El premi grupal va ser per a un drac i una princesa representant la llegenda de Sant Jordi.

Acte seguit va arribar el torn de la Rua de Carnaval amb arribada fins al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, on va tenir lloc la passarel·la i el concurs de disfresses d'adults. En categoria grupal el primer lloc va ser per unes nines retallables, el segon per a una selva i el tercer per a un circ. En categoria de comparsa la primera posició va ser per a la colla dels Grocs fent d’escocesos, la segona per a la família Santaki i la tercera per a la colla de Vermells, disfressats de figures del mític videojoc Tetris. En categoria de carrosses, els guanyadors van ser un altre cop la colla dels Grocs representant uns escocesos sobre d’un castell, seguit de la colla dels Blaus transformats en la selecció de rugbi dels All Blacks i de la colla dels Vermells, pel seu Tetris. La categoria individual va quedar deserta degut a la baixa inscripció.

El punt i final d’aquest Carnaval 2018 es va traslladar a l’interior de La Fàbrica, on es va fer l’entrega de premis del concurs, es va organitzar una botifarrada popular i el grup de música Rollovers va fer gaudir a tots els allí presents de la millor música rock&roll.

Des de la Regidoria de Festes es vol donar les gràcies a tots els participants de la festa de Carnestoltes 2018, que han demostrat, un any més, un alt nivell de disfresses i animació.

1r comparsa - Escocesos
2n comparsa - Família Santaki
3r comparsa - Tetris
1r grupal - Nines retallables
2n grupal - Selva
3r grupal - Circ
1r carrossa - Escocesos
2n carrossa - All Blacks
3r carrossa - Tetris
1r infantil - Niu
2n infantil - Àguila
3r infantil - Venecià