Portada > Actualitat > Notícies > Una cinquantena de nois i noies gaudeixen de l’Esquiada Jove a La Molina

Una cinquantena de nois i noies gaudeixen de l’Esquiada Jove a La Molina

13/02/2018

Acció sorgida dels pressupostos participatius de joventut 2018

Una cinquantena de nois i noies de Santa Eulàlia van poder gaudir, ahir dilluns, de l’Esquiada Jove 2018, que va tenir lloc a l’estació de La Molina. Els joves van poder gaudir d’un dia fantàstic, on la neu caiguda la darrera setmana va permetre gaudir d’allò més de les pistes d’esquí.

Aquesta acció, sorgida dels pressupostos participatius durant la passada Assemblea Jove, va ser la 5a opció més votada dins de les propostes de menors de 18 anys i va estar dotada amb 300 euros. L’Esquiada Jove, que l’any passat no va sortir escollida com a proposta per dur a terme durant el 2017, va arribar enguany a la seva 9a edició.

Esquiada Jove 2018