Portada > Actualitat > Notícies > La 26a Calçotada Popular reuneix 330 persones a La Fàbrica per degustar 4.000 calçots

La 26a Calçotada Popular reuneix 330 persones a La Fàbrica per degustar 4.000 calçots

05/03/2018

La tradicional passejada matinal de Santa Eulàlia Camina compta amb 40 participants

Èxit d’assistència a la 26a Calçotada Popular de Santa Eulàlia de Ronçana, que ahir diumenge va acollir 330 persones a la Sala Muriel Casals de La Fàbrica. Des de bon matí, la Comissió de Festes de l’Ajuntament va encarregar-se de coure un total de 4.000 calçots, plat estrella de l’àpat. El dinar, fet amb productes de quilòmetre 0, va comptar amb calçots de Can Bruno i Can Catafal (La Garriga), salsa de Ca l’Antich, mongetes de Can Bruno, botifarra i cansalada de La Sala, vi del Celler d’en Pep i pa de la Fleca Casas. Igual que l’any passat, tots els plats, gots i coberts van estar fets amb material compostable. Després del dinar, va arribar el torn del grup d’havaneres Nous Indrets i el rom cremat.

La jornada va completar-se amb la tradicional caminada matinal organitzada per Santa Eulàlia Camina. Amb sortida i arribada fins a Sant Simplici, una quarantena de persones van recórrer 12 quilòmetres fins a Caldes de Montbui.

L’Ajuntament vol donar les gràcies, un cop més, a tots els voluntaris que van fer possible la 26a Calçotada Popular.

La 26a Calçotada Popular va coure 4.000 calçots
La Comissió de Festes de l'Ajuntament, coent els calçots
El calçot, plat estrella
La Sala Muriel Casals, plena de gom a gom
Rom cremat per concloure la vetllada