Portada > Actualitat > Notícies > La 26a Calçotada Popular reuneix 330 persones a La Fàbrica per degustar 4.000 calçots

La 26a Calçotada Popular reuneix 330 persones a La Fàbrica per degustar 4.000 calçots

05/03/2018

La tradicional passejada matinal de Santa Eulàlia Camina compta amb 40 participants

Èxit d’assistència a la 26a Calçotada Popular de Santa Eulàlia de Ronçana, que ahir diumenge va acollir 330 persones a la Sala Muriel Casals de La Fàbrica. Des de bon matí, la Comissió de Festes de l’Ajuntament va encarregar-se de coure un total de 4.000 calçots, plat estrella de l’àpat. El dinar, fet amb productes de quilòmetre 0, va comptar amb calçots de Can Bruno i Can Catafal (La Garriga), salsa de Ca l’Antich, mongetes de Can Bruno, botifarra i cansalada de La Sala, vi del Celler d’en Pep i pa de la Fleca Casas. Igual que l’any passat, tots els plats, gots i coberts van estar fets amb material compostable. Després del dinar, va arribar el torn del grup d’havaneres Nous Indrets i el rom cremat.

La jornada va completar-se amb la tradicional caminada matinal organitzada per Santa Eulàlia Camina. Amb sortida i arribada fins a Sant Simplici, una quarantena de persones van recórrer 12 quilòmetres fins a Caldes de Montbui.

L’Ajuntament vol donar les gràcies, un cop més, a tots els voluntaris que van fer possible la 26a Calçotada Popular.

Arxivat a: General
La 26a Calçotada Popular va coure 4.000 calçots
La Comissió de Festes de l'Ajuntament, coent els calçots
El calçot, plat estrella
La Sala Muriel Casals, plena de gom a gom
Rom cremat per concloure la vetllada