Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Medi Ambient ja ha rebut la sol·licitud de 30 compostadors

La Regidoria de Medi Ambient ja ha rebut la sol·licitud de 30 compostadors

06/03/2018

Aquest dissabte, a partir de les 10 del matí, taller de compostatge casolà a La Fàbrica

La Regidoria de Medi Ambient ja ha cobert el nombre màxim sol·licituds per fer entrega dels 30 compostadors dels que disposa, en el que està sent el tercer any consecutiu de campanya per fomentar l'ús del compostatge casolà. L'entrega dels recipients es farà aquest proper dissabte 10 de març, a partir de les 10 del matí, en el taller que s’ha programat a la sala polivalent de La Fàbrica. La sessió servirà per explicar de forma teòrica i pràctica el correcte funcionament dels compostadors.

Cal recordar que aquelles persones que duen a terme aquesta pràctica tenen un descompte del 15% en la taxa d’escombraries. Si a més a més es fa ús del carnet de la Deixalleria, el descompte d’aquest rebut pot incrementar-se fins al 25%.

Aquelles persones que encara vulguin disposar d'un compostador, poden omplir la instància genèrica online per tal d'entrar a la llista d’espera, amb la possibilitat de rebre’n un a finals d’any. Adjunt a aquesta pantalla podeu descarregar-vos també la guia per fer compostatge casolà.

Compostatge casolà

Arxius adjunts