Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el període d’inscripcions per instal·lar una parada al Mercat Tot Segona Mà del diumenge 8 d'abril

S’obre el període d’inscripcions per instal·lar una parada al Mercat Tot Segona Mà del diumenge 8 d'abril

20/03/2018

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 6 d'abril

El Mercat Tot Segona Mà tornarà el proper diumenge 8 d'abril de 2018, de 9 del matí a 2 del migdia. Aquest mercat, promogut des de la Regidoria de Promoció Econòmica, té com a pràctiques més habituals la compravenda i l’intercanvi d'objectes, essent el més venut roba, llibres, estris de la llar i joguines. Els brocanters i els col·leccionistes també tenen el seu propi espai.

Igual que en les últimes edicions, el mercat s’ubicarà al carrer Mare de Déu de la Salut, al costat de la plaça Onze de Setembre. Per als nens i nenes també hi haurà disponible un inflable, d’11 del matí a 1 del migdia, amb l’entrada totalment gratuïta.

Aquella persona que vulgui instal·lar la seva parada al mercat pot descarregar-se el PDF adjunt a aquesta pantalla i presentar-lo degudament omplert, abans del divendres 6 d'abril, a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (carretera de la Sagrera nº3).

Arxivat a: General
Mercat Tot Segona Mà abril 2018
Mercat Tot Segona Mà abril 2018
Mercat Tot Segona Mà abril 2018

Arxius adjunts