Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament duu a terme obres de millora de voreres al Polígon Industrial de Can Magre

L’Ajuntament duu a terme obres de millora de voreres al Polígon Industrial de Can Magre

05/04/2018

Els treballs han tingut un cost de 16.329,22 euros

L’Ajuntament de Santa Eulàlia va finalitzar, abans de Setmana Santa, les obres de millora de voreres del Polígon Industrial de Can Magre. Els treballs van consistir en retirar part de les soques dels plataners anteriorment talats i en refer 146 m2 de vorera de panot que estava malmesa degut a l’aixecament del paviment per les arrels d’aquests arbres.

Els treballs, que s’han dut a terme en un mes, han tingut un cost de 16.329,22 euros, IVA inclòs. Aquesta partida, reflectida en el recent aprovat pressupost municipal 2018, es una inversió incorporada del pressupost 2017.

Obres vorera Can Magre
Obres vorera Can Magre
Obres vorera Can Magre
Obres vorera Can Magre
Obres vorera Can Magre