Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de març amb 339 aturats, 16 més que el passat mes de febrer

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de març amb 339 aturats, 16 més que el passat mes de febrer

05/04/2018

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,66%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de març amb 339 aturats, 16 persones més que el passat mes de febrer. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,66%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 37 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de març amb 22.588 aturats, 18 persones menys respecte al mes de febrer, el que suposa una taxa d’atur del 11,85%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 2.441 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de març de 2018 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts