Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien les obres del camí de vianants entre Santa Eulàlia de Ronçana i Lliçà d’Amunt

S’inicien les obres del camí de vianants entre Santa Eulàlia de Ronçana i Lliçà d’Amunt

10/04/2018

Està previst que els treballs tinguin una durada de 5 mesos

Tret de sortida a les esperades obres que uniran Santa Eulàlia de Ronçana i Lliçà d’Amunt a través d’un camí de vianants. Ahir dilluns, es va començar a fer la senyalització horitzontal d’obres en el tram de carretera entre ambdós municipis. Aquest mateix matí s’estaven duent a terme tasques per instal·lar diversos ressalts, reduint així la velocitat dels vehicles durant la durada de les obres.

El camí de vianants, que s’ubicarà al marge esquerra de la carretera de Barcelona BV-1435 en direcció a Lliçà d’Amunt, tindrà una llargada de 703 metres i una amplada de 2,5. El cost d’execució de les obres serà de 446.490 euros, un 33% menys de l’import licitat en un principi. Segons el conveni signat, l’Ajuntament de Santa Eulàlia aportarà 67.292,90 euros, mentre que la resta anirà a càrrec de la Diputació.

El nou itinerari disposarà d’una barrera de contenció mixta, metàl·lica i fusta, entre la calçada i l’itinerari així com d’enllumenat en tot el tram. A més a més s’aprofitarà per a fer una canalització, de forma soterrada, per fer passar la fibra òptica, el gas natural i una línia elèctrica de distribució de baixa tensió. La construcció d’aquest itinerari també comportarà haver de desplaçar l’eix de la calçada actual en un tram de 290 metres per tal de no afectar la bassa de Can Falgar, així com el reforç del ferm de la calçada en tot el seu tram.

Les obres tindran una durada de 5 mesos, pel que està previst que a finals de setembre ja estiguin finalitzades. L’empresa constructora AMSA és l’encarregada de dur a terme l’execució dels treballs.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el document PDF amb la planta d'urbanització del projecte del camí de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d'Amunt.

Obres camí de vianants Santa Eulàlia - Lliçà d'Amunt
Obres camí de vianants Santa Eulàlia - Lliçà d'Amunt
Obres camí de vianants Santa Eulàlia - Lliçà d'Amunt

Arxius adjunts