Portada > Actualitat > Notícies > La 9a Fira Lliga’t a la Terra ven 15.000 unitats de planter i exposa un jardí comestible com a gran novetat

La 9a Fira Lliga’t a la Terra ven 15.000 unitats de planter i exposa un jardí comestible com a gran novetat

24/04/2018

Més de 500 persones passen per La Fàbrica durant la jornada de dissabte

Més de 500 persones van passar, dissabte passat, per la 9a edició de la Fira Lliga’t a la Terra. Com cada any, el protagonisme va ser per la venda de planter de varietats antigues del Vallès i altres tipus d’hortalissa. En total es van vendre 15.000 unitats de planter. Per tercer any consecutiu es va poder fer la compra anticipada via online, on en total es van reservar 7.000 unitats, 5.000 de tomàquets i 2.000 d’horta, entre les que s’hi podien trobar albergínies, carbassons, pebrots o porros.

El mercat del planter es va completar amb una vintena de parades que van vendre tot tipus de productes de quilòmetre 0 des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda. No van faltar tampoc les ja habituals visites a l’hort de l’Espelt, ubicat al Molí d’en Vendrell, a càrrec de l’apicultor i membre de l’Associació de Llavors Oriental, Ricard Alcojor.

La gran novetat de l’edició d’enguany va ser l’exposició d’un jardí comestible de 27 m2, on s’hi van poder veure 65 espècies comestibles diferents. Aquest jardí va anar a càrrec de l’hort Verger Phoenicurus, de Cardedeu, en col·laboració d’Spice Garden, Jardipí i Vivers Ernest. Aquesta exposició es va complementar amb un taller pràctic.

Arxivat a: General
Jardí comestible exposat a l'exterior de La Fàbrica
La fira va vendre 15.000 unitats de planter
Alguns dels productes de planter disponibles
Una vintena de parades van vendre productes alimentaris de proximitat
Una vintena de parades van vendre productes alimentaris de proximitat