Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament obre el procediment de selecció per a cobrir una plaça de tècnic/a d'acollida de Serveis Socials

L'Ajuntament obre el procediment de selecció per a cobrir una plaça de tècnic/a d'acollida de Serveis Socials

03/05/2018

La presentació de sol·licituds finalitza el 10 de maig

L'Ajuntament de Santa Eulàlia obre el procediment de selecció per a cobrir una plaça de tècnic/a d'acollida de Serveis Socials, per la via d'urgència. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dijous 10 de maig.

Podeu consultar detalladament l'anunci de convocatòria, on s'especifiquen les funcions a realitzar, els requisits mínims, la documentació a aportar, el termini, el procediments i els mèrits, a través del nostre Tauler d’anuncis.

Serveis Socials de l'Ajuntament