Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'abril amb 328 aturats, 11 menys que el passat mes de març

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'abril amb 328 aturats, 11 menys que el passat mes de març

10/05/2018

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,23%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes d'abril amb 328 aturats11 persones menys que el passat mes de març. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,23%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 24 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes d'abril amb 22.143 aturats, 445 persones menys respecte al mes de març, el que suposa una taxa d’atur de l'11,47%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 2.095 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes d'abril de 2018 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts