Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament finalitza els treballs d'adequació del camí transitable a peu de La Font de Sant Joan

L’Ajuntament finalitza els treballs d'adequació del camí transitable a peu de La Font de Sant Joan

15/05/2018

L’actuació té un cost de 5.000 euros

La Regidoria de Medi Ambient ha finalitzat els treballs d'adequació del camí circular transitable a peu de La Font de Sant Joan, situat al final del carrer Anselm Clavé, i que anava a parar fins al barri de La Font d’Abril. El camí, que presentava problemes d’acumulació d’humitat al camp, provocava que s’hi formessin constantment xaragalls, impossibilitant així l’accés a peu.

La millora feta ha consistit en posar paviment de tot-ú per tal de drenar l’aigua i evitar que creixin les herbes. L’actuació ha anat a càrrec de l’empresa Aprèn Serveis Ambientals per un import de 5.000 euros.

Adequació del camí de La Font de Sant Joan
Adequació del camí de La Font de Sant Joan
Adequació del camí de La Font de Sant Joan
Adequació del camí de La Font de Sant Joan
Adequació del camí de La Font de Sant Joan