Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament estrena APP amb la possibilitat de poder notificar les incidències detectades a la via pública

L’Ajuntament estrena APP amb la possibilitat de poder notificar les incidències detectades a la via pública

21/05/2018

També disposa de les últimes notícies, l'agenda, els comerços locals o els punts d'interès del municipi

L’Ajuntament de Santa Eulàlia estrena nova APP amb l’objectiu de seguir connectat a les noves tecnologies per tal que els ciutadans i ciutadanes tinguin al seu abast la màxima informació possible a través dels dispositius mòbils. L’aplicació, disponible als canals habituals de descàrrega d’Android i iOS, està dividia en diferents apartats: notícies, agenda, promoció del comerç local, punts d’interès, telèfons d’equipaments municipals, televisió local i avisos d’urgència.

La gran novetat d’aquesta APP és la incorporació d’una pestanya d’incidències, on l’usuari podrà fer arribar a l’Ajuntament aquells desperfectes que detecti a la via pública. El ciutadà tindrà l’opció de fer una foto de la incidència, detallar-la, filtrar-la segons la categoria i geolocalitzar-la. Aquest missatge arribarà al gestor intern dels serveis tècnics de l’Ajuntament i es procedirà, en el cas que sigui possible, a la seva reparació, facilitant així una comunicació més ràpida i fluida entre els ciutadans i l'administració pública.

Adjunt a aquesta pantalla pots accedir als diferents codis QR (depenent de si tens un dispositiu Android o iOS) per tal de descarregar-te l'APP. També pots baixar-te l'aplicació accedint al Play Store (Android) o a l'App Store (iOS).

APP Santa Eulàlia de Ronçana
APP Android
APP iOS