Portada > Actualitat > Notícies > Ja ha sortit el Tornaveu número 42!

Ja ha sortit el Tornaveu número 42!

24/05/2018

El butlletí municipal de Santa Eulàlia de Ronçana renova el seu disseny donant més protagonisme a la imatge i la fotografia

L’Ajuntament de Santa Eulàlia ja ha publicat un nou Tornaveu; el número 42. Durant aquesta setmana s’ha distribuït el butlletí municipal per totes les llars del poble, per tal de mantenir informats als ciutadans i ciutadanes de les últimes notícies succeïdes a Santa Eulàlia. La gran novetat és que la revista renova disseny, apostant molt més per la fotografia i la imatge.

Igual que en anteriors edicions, els ciutadans podran trobar els continguts separats per regidories. Per a aquest número destaca com serà la implantació del futur porta a porta, quines són les partides més destacades del pressupost 2018, quines són les obres que estan en marxa (camí de vianants Santa Eulàlia-Lliçà d’Amunt, fibra òptica, gas natural i col·lector d’aigües residuals de Can Met i Can Maset) o l'estrena de la nova APP de l’Ajuntament (on és possible notificar incidències detectades a la via pública). La secció de l’entrevista està dedicada a la tècnica de Promoció Econòmica, Elisabet Navarro. Com sempre, els partits de l’arc municipal tenen el seu propi espai per opinar sobre un tema prèviament consensuat, essent el porta a porta el centre del debat en aquesta ocasió.

També com a novetat respecte a anteriors edicions, l’Ajuntament reforça el seu compromís amb el Medi Ambient fent ús d'un paper per a la revista 100% reciclat. Aquest material compta, a més a més, amb el segell FSC, una certificació forestal que promou la gestió forestal ambientalment apropiada, socialment beneficiosa i econòmicament viable.

Tornaveu 42