Portada > Actualitat > Notícies > S'obren les inscripcions per formar part del Mercat Tot Segona Mà del 8 de juliol

S'obren les inscripcions per formar part del Mercat Tot Segona Mà del 8 de juliol

12/06/2018

El termini per presentar sol·licituds finalitza el divendres 6 de juliol

El proper Mercat Tot Segona Mà tindrà lloc el diumenge 8 de juliol, de 9 del matí a 2 del migdia. Igual que en les últimes edicions, el mercat s’ubicarà al carrer Mare de Déu de la Salut, al costat de la plaça Onze de Setembre. Per als nens i nenes també hi haurà disponible un inflable, d’11 del matí a 1 del migdia, amb l’entrada totalment gratuïta.

Aquella persona que vulgui instal·lar la seva parada al mercat pot descarregar-se el PDF adjunt a aquesta pantalla i presentar-lo degudament omplert, abans del divendres 6 de juliol, a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (carretera de la Sagrera nº3).

El Mercat Tot Segona Mà, promogut des de la Regidoria de Promoció Econòmica, té com a pràctiques més habituals la compravenda i l’intercanvi d'objectes, essent el més venut roba, llibres, estris de la llar i joguines. Els brocanters i els col·leccionistes també tenen el seu propi espai.

Mercat Tot Segona Mà juliol 2018
Mercat Tot Segona Mà juliol 2018
Mercat Tot Segona Mà juliol 2018

Arxius adjunts