Portada > Actualitat > Notícies > Massa d’Or Produccions busca figurants per al rodatge de la pel·lícula “La vida sense la Sara Amat”

Massa d’Or Produccions busca figurants per al rodatge de la pel·lícula “La vida sense la Sara Amat”

13/06/2018

La gravació es durà a terme a Santa Eulàlia de Ronçana el dimarts 10 de juliol

La productora cinematogràfica Massa d’Or Produccions busca figurants per la pel·lícula "La vida sense la Sara Amat", dirigida per Laura Jou i produïda per Massa d'Or Produccions ("Pa Negre" i "Incerta Glòria").

El llargmetratge gravarà una de les seves escenes al poble de Santa Eulàlia de Ronçana el dimarts 10 de juliol. Aquelles persones interessades a formar-ne part poden enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) adjuntant-hi una fotografia actual, el nom complet, la data de naixement, la localitat de residència i el telèfon de contacte (patern o matern si es tracta de menors d’edat). La feina serà remunerada.

Per a més informació sobre aquesta productora pots accedir a la pàgina web massador.com

La vida sense la Sara Amat