Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament duu a terme obres de reparació dels murs perimetrals i de contenció de terres del cementiri antic

L’Ajuntament duu a terme obres de reparació dels murs perimetrals i de contenció de terres del cementiri antic

06/07/2018

El cost de l’actuació ha sigut de 1.967,16 euros

L’Ajuntament de Santa Eulàlia ha finalitzat aquesta mateixa setmana les actuacions de sanejament i reparació dels murs interiors perimetrals i de contenció de terres dins del recinte del cementiri antic. Les obres dutes a terme han permès fer un repicat i sanejat de l’antic revestiment, posar grapes de contenció per evitar les esquerdes i arrebossar novament els murs. També s’ha aprofitat l’actuació per posar diverses jardineres.

Els treballs han anat a càrrec del paleta Francisco José Garcia Peñas per un import de 1.967,16 euros (IVA inclòs). Després de l’estiu, l’Ajuntament durà a terme una actuació de millores en la vegetació del cementiri antic.

Obres dels murs perimetrals del cementiri antic
Murs perimetrals abans de fer-hi l'actuació