Portada > Actualitat > Notícies > La patinadora Carla Méndez es proclama campiona d’Espanya en categoria cadet

La patinadora Carla Méndez es proclama campiona d’Espanya en categoria cadet

09/07/2018

La santaeulalienca es classifica automàticament pel campionat d’Europa del proper mes de setembre

La patinadora de Santa Eulàlia, Carla Méndez Vela, es va proclamar campiona d’Espanya en categoria cadet en el campionat disputat aquest passat cap de setmana a la Seu d’Urgell. Méndez, que pertany al Club Patinatge Santa Eulàlia de Ronçana, va aconseguir la primera posició després de ser segona en el programa curt individual i primera en el programa llarg. La santaeulalienca va imposar-se a 37 patinadores vingudes d’arreu de l’Estat, obtenint una valoració final de 332,300 punts.

Amb aquest resultat, la patinadora entrenada per la Laura Valcárcel i el Javier Wis ha quedat classificada pel campionat d’Europa que tindrà lloc a les Açores el proper mes de setembre. Un campionat que a Méndez ja li és familiar després de participar el passat mes de novembre a Tomar, Portugal, on va obtenir el subcampionat europeu en la modalitat lliure.

Carla Méndez, campiona d'Espanya cadet
Méndez, amb la seva entrenadora Laura Valcárcel
26è Campionat d'Espanya