Portada > Actualitat > Notícies > Les 6HDV de Santa Eulàlia de Ronçana arriben al seu 10è aniversari

Les 6HDV de Santa Eulàlia de Ronçana arriben al seu 10è aniversari

10/07/2018

El circuit Pere Duran acollirà la cursa de motocicletes aquest dissabte, de 6 de la tarda a 12 de la nit

Les 6 hores de resistència en derbi variant de Santa Eulàlia estan d’aniversari i aquest proper cap de setmana celebraran la seva 10a edició. La cursa, que es disputarà dissabte 14 de juliol de 6 de la tarda a 12 de la nit, es correrà al circuit Pere Duran Riera, al costat del Pavelló Poliesportiu. Aquest serà el tercer any consecutiu que la cursa té una durada de 6 hores, ja que durant les 7 primeres edicions la competició sempre havia mantingut un format de 3 hores. Al tractar-se d’una cursa parcialment nocturna serà d’obligat compliment portar llums al davant i al darrera de la motocicleta. Com a novetat d'enguany, aquells participants que no disposin de llicència per córrer, se'ls hi facilitarà una documentació especial per a poder-ho fer.

La prova, organitzada pel Moto Club Ronçana, comptarà amb els ja habituals entrenaments de 4 a 5 de la tarda per determinar l’ordre de sortida dels participants. Seguidament hi haurà una exhibició de motos infantils per als més petits. Un cop finalitzada la cursa de 6 hores, el fi de festa d’aquest 10è aniversari anirà a càrrec d’un DJ que punxarà música fins a altes hores de la matinada.

Cal recordar que el campió de la 9a edició de les 6HDV en categoria Proto va ser l’equip de Caldes de Montbui, Motos MRV, completant un total de 156 voltes. En categoria Sèrie va proclamar-se guanyador l’equip de Lliçà de Vall, Va lleva’t, realitzant 140 voltes. El vencedor dins de la categoria local va ser l’equip J. Costa Júnior Team, format per joves d’entre 11 i 13 anys, completant 131 voltes. La cursa de l’any passat va comptar amb la participació de 35 equips i va reunir més 700 persones de públic, uns números que l’organització espera superar amb escreix en l’edició d’enguany.

Per altra banda, l’altre esdeveniment esportiu que es disputarà també al circuit Pere Duran seran les 3 hores de resistència en BTT, organitzada pel T-Bikes. El dissabte 21 de juliol, de 7 de la tarda a 10 de la nit, tindrà lloc la 5a edició d’aquesta consolidada cursa on les bicicletes de muntanya tornaran a ser les autèntiques protagonistes. Igual que les motocicletes, al tractar-se d’una cursa parcialment nocturna serà obligatori l’ús de llums en totes les bicicletes. L’any passat, el vencedor individual de la prova va ser el badaloní Sergi Espinar, completant un total de 26 voltes. Una vuitantena de corredors van formar part de l’esdeveniment.

10è aniversari 6HDV
Un moment de la 9a edició de les 6HDV
Un moment de la 9a edició de les 6HDV
10a edició 6HDV
5a edició 3 hores BTT