Portada > Actualitat > Notícies > La 5a Ruta del Pintxo comptarà amb la participació de 12 establiments

La 5a Ruta del Pintxo comptarà amb la participació de 12 establiments

17/07/2018

El tast i la valoració de cada tapa es podrà fer del 19 al 22 de juliol

Tot a punt per a la 5a edició de la Ruta del Pintxo, que enguany passa a organitzar l'associació de Ronçana Comerç Actiu. Del 19 al 22 de juliol, els ciutadans de Santa Eulàlia podran degustar i puntuar les diferents tapes dels 12 establiments que hi participen: el Bar Granja K’Bó, el Bar La Fàbrica, Can Juli, Can Rajoler, La Bimba, L’Àmfora, La Vostra Pizza, el Paradís Park, el Petra 2, la Pizzeria di Mara, el Racó de Mima’t i el Renny’s.

El preu de cada pintxo, acompanyat d'una beguda, serà de 2,5 euros. Després de cada degustació el ciutadà haurà d’entregar la butlleta personalitzada a l’establiment per tal que li posi el segell, podent puntuar posteriorment la tapa amb una nota de l’1 al 10. Abans de les 2 de la tarda del diumenge 22 de juliol s’haurà de dipositar la butlleta en qualssevol de les bústies dels 12 establiments. Aquelles butlletes que comptin amb els 12 segells, entraran en el sorteig d’un Iphone.

Adjunt a aquesta pantalla podeu descarregar-vos el document amb les ubicacions dels establiments participants i el pintxo que han elaborat.

Arxivat a: General
5a Ruta del Pintxo
5a Ruta del Pintxo

Arxius adjunts