Portada > Actualitat > Notícies > La Fira del Tomàquet de Santa Eulàlia segueix a l’alça

La Fira del Tomàquet de Santa Eulàlia segueix a l’alça

23/07/2018

La 9a edició aplega més de 700 persones al recinte de La Fàbrica entre dissabte i diumenge

La 9a Fira del Tomàquet, celebrada aquest passat cap de setmana al recinte del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, va tornar a demostrar que segueix sent un referent del sector dins de la comarca. Més de 700 persones van passar entre dissabte i diumenge pel recinte del Rieral, on van poder gaudir de tot tipus d’activitats durant el matí. No van faltar les ja habituals visites a l’hort de l’Espelt, el tast de varietats antigues de tomàquets o els tallers pràctics per saber com tractar i guardar llavors per mantenir un cultiu o com fer vermicompostatge casolà en tapers.

L’activitat estrella va ser, un any més, el show cooking a càrrec dels cuiners de CuinaVO. Entre ambdós dies, es van elaborar en directe un total de 8 tapes fetes amb tomàquets de varietats locals, on seguidament els participants van poder degustar-ne una petita mostra. La sessió de dissabte va comptar amb 113 persones, mentre que en la de diumenge hi van participar 130.

A més a més, el recinte exterior de La Fàbrica va acollir durant la fira un total 12 parades que van oferir productes de quilòmetre 0 com tomàquets, pa i sucs. Aquell que ho va voler va poder endur-se el llibret de varietats antigues de tomàquets.

Arxivat a: General
Un moment del tast de varietats antigues de tomàquets
Un moment del tast de varietats antigues de tomàquets
Un total de 12 establiments van vendre productes de quilòmetre 0
Tapes del show cooking de la sessió de diumenge