Portada > Actualitat > Notícies > La colla dels Grocs s’adjudica la 23a edició del Joc dels Colors

La colla dels Grocs s’adjudica la 23a edició del Joc dels Colors

30/07/2018

El premi al joc net recau en els Vermells i el guanyador de la 5a Ruta del Pintxo és el restaurant La Bimba

La colla dels Grocs es va proclamar guanyadora de la 23a edició del Joc dels Colors després de quatre dies d'intenses proves. El veredicte es va donar conèixer, ahir diumenge, durant el tradicional sopar dels colors, a la plaça de l’Ajuntament. La classificació final ha sigut la següent: Grocs 79 punts, Blaus 72 punts, Vermells 64 punts i Verds 61 punts. Les puntuacions de les proves desglossades han quedat de la següent forma:

- Colors connectats 2.0: Grocs 10 punts, Verds 7 punts, Vermells 7 punts i Blaus 4 punts.

- Gimcana sota les estrelles: Grocs 9 punts, Vermells 9 punts, Blaus 6 punts i Verds 4 punts.

- SER Km 0 (participativa): Grocs 10 punts, Vermells 10 punts, Blaus 10 punts i Verds 10 punts.

- Milla popular (participativa): Grocs 10 punts, Vermells 10 punts, Blaus 10 punts i Verds 10 punts.

- Santa Eulàlia té talent: Vermells 10 punts, Blaus 8 punts, Grocs 5 punts i Verds 5 punts.

- Poolfit: Grocs 9 punts, Blaus 9 punts, Verds 6 punts i Vermells 4 punts.

- Spartan Santaka: Blaus 10 punts, Verds 8 punts, Grocs 6 punts i Vermells 4 punts.

- Remolcats: Grocs 10 punts, Verds 7 punts, Blaus 7 punts i Vermells 4 punts.

- The final show: Grocs 10 punts, Blaus 8 punts, Vermells 6 punts i Verds 4 punts.

Durant la gala es va fer entrega del premi al joc net, atorgat pels Cocos, que enguany va recaure en la colla dels Vermells. Enrere queden ja, doncs, quatre dies on no han faltat proves mítiques del Joc dels Colors com la de la piscina, la pista americana o l’estirada de corda, que enguany també ho va ser de tractor. A més a més, la prova de la cançó s’ha recuperat després d’uns anys d’absència. Els concerts han sigut un altre dels al·licients de la Festa Major 2018. Destaquen, especialment, les actuacions musicals del dissabte a la nit al Xafarranxo, on els grups femenins van prendre el protagonisme: The Crab Apples, Roba Estesa i DJ Capella. Una forma més de sumar-se a la reivindicació feminista, que enguany també ha comptat amb la incorporació d’un Punt Lila per a fer consultes o denúncies sexistes. Tanmateix, cal destacar l’homenatge als avis de 90 anys, amb la Carmen Matos Díaz, el Jose Gil Mayo i el Miquel Vilardebò Vila com a protagonistes, o el correfoc dels Diables de la Vall del Tenes, on van ‘cremar’ la plaça de l’Església.

La nit d’ahir diumenge també va servir per conèixer el guanyador de la 5a edició de la Ruta del Pintxo, que va recaure en el restaurant La Bimba, seguit en segona posició del Renny’s i en tercera del Racó del Mima’t. Durant aquesta edició, els 12 establiments participants han preparat més de 3.800 pintxos.

Des de la Regidoria de Festes i l’Ajuntament de Santa Eulàlia es vol donar les gràcies a totes les colles de Colors, als Cocos i ex Cocos, a la Comissió de Festes, a la brigada municipal, a la policia local, a Canal Set, als joves del Punt Lila i als voluntaris que han facilitat un correcte funcionament del Joc dels Colors 2018.

Els Grocs, campions de la 23a edició del Joc dels Colors
Homenatge als avis de 90 anys
Prova 'Santa Eulàlia té talent'
Prova 'Santa Eulàlia té talent'
Espectacle Improshow
Prova 'Poolfit'
Prova 'Poolfit'
Prova 'Spartan Santaka'
Prova 'Spartan Santaka'
Prova 'Spartan Santaka'
Correfoc amb els Diables de la Vall del Tenes
Prova 'Remolcats'
Prova 'Remolcats'
Prova 'The final show'
Prova 'The final show'
Els Grocs, campions de la 23a edició del Joc dels Colors