Portada > Actualitat > Notícies > El camí del Bonaire comença les obres de pavimentació en un dels seus trams

El camí del Bonaire comença les obres de pavimentació en un dels seus trams

13/09/2018

El cost dels treballs, de poc menys de 46.000 euros, està subvencionat per la Diputació

L'Ajuntament ha iniciat aquest matí les obres de pavimentació d'un dels trams del camí del Bonaire, al nucli rural del Bonaire, on els operaris han començat a posar una capa de formigó per tal d'omplir els 120 metres de camí asfàltic. Al camí on s’estan duent a terme les obres, originalment de terra, hi havia constants problemes de pols i s'hi formaven reguerots en un dels trams amb pendent, durant els dies de pluja.

Anteriorment a aquesta actuació, a principis d’agost, és va fer una primera fase d’obres on es va construir un embornal connectat a la xarxa de clavegueram ja existent, a més a més de fer un repàs de la zona. 

Els treballs estan anant a càrrec de l’empresa Barnasfalt i tenen un cost de 45.856,89 euros, IVA inclòs, subvencionats per la Diputació de Barcelona en la seva totalitat. Està previst que les obres finalitzin a finals d'aquest mes de setembre.

Obres de pavimentació al camí del Bonaire
Obres de pavimentació al camí del Bonaire
Obres de pavimentació al camí del Bonaire
Obres de pavimentació al camí del Bonaire
Obres de pavimentació al camí del Bonaire
El camí del Bonaire, abans de començar les obres
El camí del Bonaire, abans de començar les obres