Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018

Santa Eulàlia se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018

18/09/2018

Amb una hora del conte especial, la cursa de transports interurbana i la bicicletada pel patrimoni

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018, que se celebra del 16 al 22 de setembre, torna a Santa Eulàlia. Des de l’Ajuntament s’han programat diversos actes que passem a detallar a continuació:

- Divendres 21 de setembre, a les 6 de la tarda a la Biblioteca: Hora del conte i taller amb “El viatge de l’elefanta Sara”, a càrrec d’Eva González.

- Dimarts 25 de setembre, a la 1 del migdia, a la parada de bus de l’avinguda Prat de la Riba de Bigues i Riells: Acte institucional en commemoració dels 5 anys del servei de bus exprés e7.

- Dijous 27 de setembre, a partir de les 8 del matí, a la parada de bus de la Sala: Cursa de Transports Interurbana. Què és més ràpid per arribar a Barcelona: el cotxe o l’e7? Diversos informadors estaran a les parades dels quatre municipis de la Vall del Tenes durant tot el dia assessorant sobre el servei de bus exprés i repartint fundes protectores de bitllets.

Tanmateix, enllaçant amb les Jornades Europees del Patrimoni 2018, l’Ajuntament ha organitzat la ja habitual bicicletada per conèixer de forma saludable els secrets més ben guardats de Santa Eulàlia:

- Diumenge 14 d’octubre, a les 10 del matí a Sant Simplici: Bicicletada pel patrimoni i contra el canvi climàtic. Recorregut aproximat d’uns 10 quilòmetres, apte per a tots els públics, on descobrirem de la mà de l'historiador Jaume Dantí i d’en Pere Ciurans les fonts de Santa Eulàlia, patrimoni cultural del nostre poble. També calcularem la quantitat de CO2 que hem estalviat utilitzant la bicicleta.

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018
El viatge de l'elefanta Sara