Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de setembre amb 317 aturats, 11 menys que el passat mes d'agost

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de setembre amb 317 aturats, 11 menys que el passat mes d'agost

04/10/2018

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,74%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de setembre amb 317 aturats11 persones menys que el passat mes d'agost. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,74%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 3 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de setembre amb 21.232 aturats, 402 persones menys respecte al mes d'agost, el que suposa una taxa d’atur del 10,87%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 1.654 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de setembre de 2018 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts