Portada > Actualitat > Notícies > L'Obra Social "la Caixa" manté el seu suport al projecte Porta’m donant un ajut de 6.000 euros

L'Obra Social "la Caixa" manté el seu suport al projecte Porta’m donant un ajut de 6.000 euros

09/10/2018

Acord signat aquest matí a l’Ajuntament amb la directora de Caixa Bank a Santa Eulàlia, Carme Aguilera

L'Obra Social "la Caixa" ha tornat a demostrar, un cop més, el seu compromís amb Santa Eulàlia signant un nou acord on l’entitat bancària dona 6.000 euros per destinar-los al projecte Porta’m. Aquest servei, nascut a finals de 2016, permet a aquelles persones del poble més grans de 65 anys i amb problemes de mobilitat reduïda comptar amb un servei de desplaçament a demanda.

A l’acte hi han assistit la directora de Caixa Bank a Santa Eulàlia, Carme Aguilera, l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, la regidora de Benestar Social, Anna Montes i la tècnica de Benestar Social, Montse Iglesias.

No és la primera vegada que "la Caixa" i l’Ajuntament de Santa Eulàlia signen un acord d’aquestes característiques. El més recent data de novembre de 2016, quan aleshores l’entitat bancaria va subvencionar 6.015 euros per tal d’adaptar el vehicle que havia de prestar el servei del projecte Porta’m.

Bonet i Aguilera, al centre de la imatge, signant l'acord