Portada > Actualitat > Notícies > Punts de l'ordre del dia del ple extraordinari d'aquest dijous, dia 25 d'octubre de 2018

Punts de l'ordre del dia del ple extraordinari d'aquest dijous, dia 25 d'octubre de 2018

23/10/2018

Entre els punts a tractar hi haurà l'aprovació de les ordenances fiscals 2019

La sala Pau Casals de la Biblioteca acollirà un ple extraordinari aquest dijous, a 2/4 de 8 del vespre, amb un total de quatre punts a l'ordre del dia. Es tractarà l'aprovació de la delimitació entre els termes de Santa Eulàlia i Lliçà d'Amunt i Caldes de Montbui, es debatran les ordenances fiscals 2019 i s'haurà de sotmetre a votació l'addenda al conveni amb el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, tenint en compte que a partir del proper 15 de novembre el municipi posarà en marxa el servei de recollida d'escombraries porta a porta.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el document PDF amb tots els punts de l'ordre del dia.

Un moment del ple ordinari del passat mes de setembre

Arxius adjunts