Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per formar part de la Fira de Nadal 2018 dels dies 1 i 2 de desembre

Obertes les inscripcions per formar part de la Fira de Nadal 2018 dels dies 1 i 2 de desembre

24/10/2018

Les sol·licituds per instal·lar una parada es poden entregar fins al 23 de novembre

La Fira de Nadal 2018 ja escalfa motors. El dissabte 1 (de 10 a 20 h) i el diumenge 2 de desembre (de 10 a 14 h) el carrer Mare de Déu de la Salut i la plaça Onze de Setembre acolliran tot tipus de parades que oferiran productes de tradició nadalenca, objectes de regal, ornaments de la llar, alimentació, etc. Igual que en altres anys, la fira comptarà amb tallers nadalencs, un cagatió gegant solidari i passejades a cavall gràcies a l’associació Amics del Cavall. Enguany la fira també comptarà amb la col·laboració de Ronçana Comerç Actiu.

Totes aquelles persones interessades en posar una parada a la Fira de Nadal poden fer-ho descarregant-se la sol·licitud adjunta a aquesta pantalla. La data límit per entregar-la serà el divendres 23 de novembre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Santa Eulàlia, ubicat a la carretera de la Sagrera, 3. Adjunt a aquesta pantalla també pots consultar les condicions de participació a la fira. Per qualsevol dubte o consulta podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Fira de Nadal 2018

Arxius adjunts