Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia comença a fer entrega dels primers kits de cubells per al porta a porta entre els seus ciutadans

Santa Eulàlia comença a fer entrega dels primers kits de cubells per al porta a porta entre els seus ciutadans

30/10/2018

Es poden recollir fins al 16 de novembre al centre d’Apindep Ronçana

Els primers cubells del futur sistema de recollida d’escombraries porta a porta, que iniciarà el seu servei a partir del 15 de novembre, ja han començat a ser recollits pels ciutadans i ciutadanes de Santa Eulàlia des d’aquest mateix matí. A partir de les 11 h, el centre d’Apindep Ronçana ha obert les seves portes per tal de fer entrega del kit de cubells, que consta d’1 cubell de 7 litres airejat per a la cuina, 1 cubell de 20 litres d’orgànica i 1 cubell de 40 litres multi producte. Fins a les 14 h d’avui dimarts, l’Ajuntament havia fet entrega d’un total de 64 kits.

Només arribar al centre d’Apindep, els ciutadans reben una petita formació sobre el porta a porta, on se’ls informa de l’ús que té cada cubell, com s’han de fer servir, etc. Aquells ciutadans que tenen dubtes o preguntes també són ateses per part dels tècnics de la consultoria SPORA. Un cop informats, els ciutadans reben el kit de 3 cubells, prèvia entrega de la butlleta que s’ha d’omplir amb la carta que arriba a cada casa, requisit indispensable per a que els tècnics facin l’associació cadastral amb els cubells i els xips que s’entreguen. A més a més, els ciutadans reben un magnètic amb el calendari del porta a porta, un paquet de bosses compostables i, aquells que ho requereixen, adhesius per al tèxtil sanitari.

Cal recordar que l’entrega de kits del porta a porta es farà fins al 16 de novembre, amb horari de dilluns a dissabte, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h (diumenges i festius tancat) al centre d’Apindep Ronçana, ubicat al Camí de Caldes nº 37. Tanmateix, la campanya d’atenció a la ciutadania es veurà reforçada a partir del 17 de novembre, un cop entri en funcionament el servei, amb la instal·lació d’una oficina d’atenció del porta a porta, a més a més de resoldre dubtes a través del 93 844 80 25 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Repartiment de bujols als comerços del poble

La setmana passada la consultoria SPORA va fer entrega, comerç a comerç, dels diferents bujols per a fer ús del porta a porta. Tot i que a dia d’avui només una cinquantena han sigut lliurats, l’Ajuntament té previst cobrir els 119 comerços i activitats econòmiques de les que disposa Santa Eulàlia abans de que entri en funcionament el servei.

Entrega dels kits de cubells als ciutadans de Santa Eulàlia
El kit consta de tres cubells
Punt d'informació per atendre qualsevol dubte sobre el porta a porta