Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia comença a fer entrega dels primers kits de cubells per al porta a porta entre els seus ciutadans

Santa Eulàlia comença a fer entrega dels primers kits de cubells per al porta a porta entre els seus ciutadans

30/10/2018

Es poden recollir fins al 16 de novembre al centre d’Apindep Ronçana

Els primers cubells del futur sistema de recollida d’escombraries porta a porta, que iniciarà el seu servei a partir del 15 de novembre, ja han començat a ser recollits pels ciutadans i ciutadanes de Santa Eulàlia des d’aquest mateix matí. A partir de les 11 h, el centre d’Apindep Ronçana ha obert les seves portes per tal de fer entrega del kit de cubells, que consta d’1 cubell de 7 litres airejat per a la cuina, 1 cubell de 20 litres d’orgànica i 1 cubell de 40 litres multi producte. Fins a les 14 h d’avui dimarts, l’Ajuntament havia fet entrega d’un total de 64 kits.

Només arribar al centre d’Apindep, els ciutadans reben una petita formació sobre el porta a porta, on se’ls informa de l’ús que té cada cubell, com s’han de fer servir, etc. Aquells ciutadans que tenen dubtes o preguntes també són ateses per part dels tècnics de la consultoria SPORA. Un cop informats, els ciutadans reben el kit de 3 cubells, prèvia entrega de la butlleta que s’ha d’omplir amb la carta que arriba a cada casa, requisit indispensable per a que els tècnics facin l’associació cadastral amb els cubells i els xips que s’entreguen. A més a més, els ciutadans reben un magnètic amb el calendari del porta a porta, un paquet de bosses compostables i, aquells que ho requereixen, adhesius per al tèxtil sanitari.

Cal recordar que l’entrega de kits del porta a porta es farà fins al 16 de novembre, amb horari de dilluns a dissabte, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h (diumenges i festius tancat) al centre d’Apindep Ronçana, ubicat al Camí de Caldes nº 37. Tanmateix, la campanya d’atenció a la ciutadania es veurà reforçada a partir del 17 de novembre, un cop entri en funcionament el servei, amb la instal·lació d’una oficina d’atenció del porta a porta, a més a més de resoldre dubtes a través del 93 844 80 25 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Repartiment de bujols als comerços del poble

La setmana passada la consultoria SPORA va fer entrega, comerç a comerç, dels diferents bujols per a fer ús del porta a porta. Tot i que a dia d’avui només una cinquantena han sigut lliurats, l’Ajuntament té previst cobrir els 119 comerços i activitats econòmiques de les que disposa Santa Eulàlia abans de que entri en funcionament el servei.

Arxivat a: General
Entrega dels kits de cubells als ciutadans de Santa Eulàlia
El kit consta de tres cubells
Punt d'informació per atendre qualsevol dubte sobre el porta a porta