Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'octubre amb 304 aturats, 13 menys que el passat mes de setembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'octubre amb 304 aturats, 13 menys que el passat mes de setembre

06/11/2018

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,38%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes d'octubre amb 304 aturats13 persones menys que el passat mes de setembre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,38%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 29 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes d'octubre amb 21.497 aturats, 265 persones més respecte al mes de setembre, el que suposa una taxa d’atur de l'11,03%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 1.675 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes d'octubre de 2018 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts