Portada > Actualitat > Notícies > La 6a edició dels Premis Tardor dona a conèixer els seus finalistes

La 6a edició dels Premis Tardor dona a conèixer els seus finalistes

13/11/2018

Rosa Ribas, Marc Martín i Pere Ciurans opten al guardó de santaeulalienc de l’any

El jurat dels Premis Tardor 2018, que enguany arriba a la seva sisena edició, ha donat a conèixer el nom dels finalistes de les diferents categories. La gala, que se celebrarà el dissabte 24 de novembre a la sala Muriel Casals de La Fàbrica, té com a objectiu reconèixer la tasca feta per les persones, entitats i empreses de Santa Eulàlia. Els finalistes de cada categoria són els següents:

- Santaeulalienc de l’any: Rosa Ribas (treballs d’investigació històrica) / Marc Martín (premi Enderrock 2018 com a millor productor i arranjador musical) / Pere Ciurans (liderar el projecte de recerca i manteniment de fonts a Santa Eulàlia).

- Entitat de l’any: Revista Ronçana (50 anys des de la seva creació) / Retro Car Club Ronçana (foment dels vehicles clàssics) / SER Refugiats (gestió per acollir amb èxit la primera família migrant a Santa Eulàlia).

- Millor entitat cultural: Colla de Gegants (foment de la cultura gegantera i participació a diferents trobades del Vallès) / Teatre Nacional del Tenes (produccions pròpies amb rècord de públic a les obres ‘Pels pèls’ i ‘Paga i xiularàs’) / The Crabb Apples (publicació del seu segon àlbum, ‘A Drastic Mistake’ i concert al Primavera Sound Festival).

- Millor personatge del món de la cultura: Carme Martín (artista gràfica, impulsora d’un taller de dibuix a Can Torras) / Joaquim Brustenga (autor de la novel·la curta ‘Deu minuts’, premi Manuel Cerqueda Escaler de la 41a Nit Literària d’Andorra) / Enric Vilageliu (director de la pel·lícula ‘El Xoc’, on es reflecteixen els dies previs i posteriors a l’1 d’octubre de 2017).

- Millor entitat esportiva: Club Ciclista Vall del Tenes (promoció del ciclisme i èxit en els dos anys de la Pedal del Tenes) / Club Esportiu Santa Eulàlia (homenatge a l’ex entrenador Manolo Garcia i creació d’un tercer equip femení) / Club Patinatge Santa Eulàlia de Ronçana (foment del patinatge al poble des de fa 34 anys).

- Millor personatge del món de l’esport: Rafa Tornabell (campió del món com a copilot del Rallys Cross Country) / Laura Valcárcel (entrenadora de patinatge del CPSER, on dirigeix la campiona de Catalunya i Espanya cadet, Carla Méndez) / Marc Brustenga (campió de Catalunya elit i sub-23 de ciclisme i fitxatge per l’equip francès ‘La Pomme Marseille’).

- Millor empresa de Santa Eulàlia: Restaurant Can Farell (millor restaurant familiar del Vallès al programa de TV3, ‘Joc de Cartes’) / Panots Jiménez (empresa líder en la fabricació de lloseta hidràulica per a vorera a Catalunya) / L’Apoteca (creació d’un estudi de coworking).

- Premi d’honor: Carmel Justícia, per la seva trajectòria com a expert en mobilitat, essent un dels ideòlegs del bus exprés de la Vall del Tenes.

El sopar previ a la gala d’entrega de premis anirà a càrrec dels restaurants Can Farell, La Mama, Can Mestret, La Bimba i Can Rajoler. La compra d’entrades ja està disponible al la merceria Can Ferrer. Els Premis Tardor 2018 estan organitzats per Ronçana Comerç Actiu, Canal Set i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Arxivat a: General
Premis Tardor 2018
Premis Tardor 2018