Portada > Actualitat > Notícies > La Mancomunitat es prepara per inaugurar l’Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes

La Mancomunitat es prepara per inaugurar l’Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes

30/11/2018

L'acte tindrà lloc demà dissabte, a la una del migdia

Tot a punt per a què demà, dia 1 de desembre, quedi oficialment inaugurada l’Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes. L'acte, que tindrà lloc a la una del migdia, comptarà amb la presència del president de la Mancomunitat i alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, l'alcalde de Lliçà d'Amunt, Ignasi Simón, l'alcalde de Lliçà de Vall, Xavier Serrate, l'alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, Francesc Bonet, el director de Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme i del Vallès Oriental, Pere Masó, el gerent de Serveis d’Educació de la Diputació, Jordi Plana, la directora general de serveis de la Mancomunitat, Tere Rovira, i els regidors d’educació dels quatre municipis. L’acte estarà amenitzat pels alumnes de l’Escola de Música de la Vall del Tenes i finalitzarà amb un aperitiu per a totes les persones assistents.

L’Escola de Persones Adultes va obrir les seves portes al setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar 2018-2019. Un dels seus principals objectius és atendre les necessitats educatives de la població a partir d’una atenció individualitzada, treballant la vessant educativa, donant resposta de qualitat en l'oferta de cursos, i la vessant social, proporcionant un espai de diàleg, creativitat i noves propostes als municipis.

Actualment el centre compta amb una vuitantena d'inscrits, que cursen el Graduat en Educació Secundària (GES-1 i GES-2), per accedir a la universitat com a majors de 25 anys o majors de 45 anys, o bé per poder participar en Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. També s'ha posat en marxa el Cicle de Formació Instrumental i l'Acompanyament a l'IOC. A més, l'EPAVT ofereix classes de Nivell inicial d'informàtica, Nivell d'usuari d'informàtica i de Llengua catalana, castellana i estrangera.

Presentació de l'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes, el passat mes de març