Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal 2018 atrau més de 600 persones durant el cap de setmana

La Fira de Nadal 2018 atrau més de 600 persones durant el cap de setmana

03/12/2018

Una quarantena de parades ofereixen productes i ornaments nadalencs de tot tipus

La Fira de Nadal 2018 celebrada aquest passat cap de setmana a Santa Eulàlia va fer que més de 600 persones s’acostessin fins a la plaça Onze de Setembre i el carrer Mare de Déu de la Salut, al barri del Rieral. La fira va comptar amb un total de 36 parades, on 25 van oferir ornaments nadalencs, productes alimentaris i productes artesanals, i les 11 restants van anar a càrrec de comerços adherits a Ronçana Comerç Actiu.

No van faltar tampoc les activitats de tot tipus i per a totes les edats. Els tallers nadalencs van ser un dels grans triomfadors del cap de setmana, on els més petits van poder aprendre a decorar mòbils amb ornaments nadalencs, pintar màscares o elaborar un arbre de Nadal. Una de les grans atraccions va ser poder veure de primera mà una demostració de l’ofici d’espardenyer o l’ús de la forja a Can Ferrer. La nit de dissabte va ser el torn per a la música a càrrec del grup Aspriu.

La jornada de diumenge va tenir continuïtat amb els tallers i l’aparició d’un caga tió solidari, que va servir per a que uns 300 nens i nenes s’enduguessin a casa un regal. L’activitat també va servir per recollir aliments per a Càritas Parroquial, on es va recaptar productes de primera necessitat. Igual que els últims anys, els visitants van poder gaudir de passejades a cavall gràcies a l'entitat dels Amics del Cavall. El cap de setmana va comptar també amb una zona de restauració amb diversos bars i restaurants del municipi.

Fira de Nadal 2018. Autora: Marta Domínguez
Fira de Nadal 2018. Autora: Mireia Turrillo
Fira de Nadal 2018. Autora: Loli Bretones