Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament rep la visita institucional del delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez

L’Ajuntament rep la visita institucional del delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez

05/12/2018

Per mantenir una reunió de treball amb l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet

Ahir a la tarda, l’Ajuntament de Santa Eulàlia va rebre la visita institucional del delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez Olivares, per dur a terme una reunió de treball i conèixer de primera mà l’estat i les inquietuds del poble de Santa Eulàlia. La trobada va comptar amb la presència de l’alcalde, Francesc Bonet, a més a més dels regidors del govern municipal Jordi Orriols, Anna Montes i Anna Viura.

Primerament, el delegat del Govern va signar en llibre d’honor de l’Ajuntament, per acte seguit començar amb la reunió de treball, on Bonet va descriure Santa Eulàlia com un poble “actiu”, que malgrat la seva dispersió tenia “un gran sentiment de poble”. Els temes que es van tractar van ser diversos, com ara la mobilitat, la connexió entre barris, la recent implantació del porta a porta o la gran tasca que s'estava fent des dels serveis socials de l'Ajuntament. Al final de la reunió, l'alcalde va entregar a Fernàndez un llibre del Patrimoni històric de Santa Eulàlia i un lot de productes del municipi. Aquesta visita s’emmarca en el programa de treball del delegat per conèixer directament l’actualitat territorial de la demarcació de Barcelona.

Juli Fernàndez, signant al llibre d'honor de l'Ajuntament