Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida a les obres de reforma d’urbanització del carrer del Forn

Tret de sortida a les obres de reforma d’urbanització del carrer del Forn

05/12/2018

El termini d’execució dels treballs és de 5 mesos, amb un cost de 220.000 euros

Aquest matí han començat les obres de reforma d’urbanització del carrer del Forn, al barri del Rieral, en el tram comprès entre el carrer Sant Joan Bosco i el carrer de Sant Francesc de Paula. Els treballs inclouen les renovacions de la xarxa d’aigua potable, de clavegueram, d’enllumenat i es deixarà feta una canalització per al futur pas del gas natural. Tanmateix es renovarà la calçada i les voreres.

Durant el transcurs de les obres es veurà afectat el trànsit de vehicles i la mobilitat dels vianants en l’àmbit de les mateixes, podent utilitzar com a tram alternatiu el carrer Josep Maria de Sagarra i el camí de la Bastida.

L’empresa encarregada de dur a terme els treballs és Eurocatalana Obres i Serveis SL, amb un cost de 220.014,26 euros, dels quals la Diputació en subvencionarà 140.000 a través de les meses de concertació. El temps estimat per a l’execució de les obres és de 5 mesos.

Obres de reforma d'urbanització del carrer del Forn
Obres de reforma d'urbanització del carrer del Forn
Obres de reforma d'urbanització del carrer del Forn