Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de desembre amb 318 aturats, 9 més que el passat mes de novembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de desembre amb 318 aturats, 9 més que el passat mes de novembre

10/01/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,77%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de desembre amb 318 aturats, 9 persones més que el passat mes de novembre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,77%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 33 aturats menys respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de desembre amb 21.777 aturats, 239 persones més respecte al mes de novembre, el que suposa una taxa d’atur de l'11,16%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 1.166 aturats menys respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de desembre de 2018 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts