Portada > Actualitat > Notícies > L’itinerari de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d’Amunt s’inaugurarà el dijous 24 de gener

L’itinerari de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d’Amunt s’inaugurarà el dijous 24 de gener

14/01/2019

L’acte comptarà amb la presència de diverses autoritats

L'itinerari de vianants que uneix Santa Eulàlia de Ronçana i Lliçà d’Amunt quedarà oficialment inaugurat el dijous 24 de gener, a 2/4 de 5 de la tarda. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, l’alcalde de Lliçà d’Amunt, Ignasi Simón, l’arquitecta municipal, Maria Poble, l’enginyer municipal, Toni Peralta, el diputat d’infraestructures viàries i mobilitat de la Diputació, Jordi Fàbrega, el gerent de serveis d’infraestructures viàries i mobilitat de la Diputació, Vicenç Izquierdo, i el cap de l’oficina tècnica de planificació de la Diputació, Valentí Aceña. El punt de trobada de l’acte d’inauguració serà a la cruïlla del camí de Can Sabater, on tota la comitiva realitzarà el recorregut en direcció a Santa Eulàlia per acabar fent un petit refrigeri amb tots els allí presents.

L’itinerari de vianants, finalitzat el novembre de 2018, té una llargada de 703 metres i una amplada de 2,5. El cost d’execució dels treballs va ser de 446.490 euros, dels quals l’Ajuntament en va aportar 67.292,90, un 15% del total, mentre que la resta va anar a càrrec de la Diputació de Barcelona.

L'itinerari de vianants, a l'entrada de Santa Eulàlia