Portada > Actualitat > Notícies > La 27a Calçotada Popular, el diumenge 3 de febrer a La Fàbrica

La 27a Calçotada Popular, el diumenge 3 de febrer a La Fàbrica

21/01/2019

Els tiquets ja es poden comprar a l'Ajuntament o al mateix recinte del Rieral

Com ja és tradició a Santa Eulàlia de Ronçana, la Regidoria de Festes ha organitzat per al diumenge 3 de febrer la 27a Calçotada Popular. L'esdeveniment gastronòmic tindrà lloc a les 2 del migdia a la sala Muriel Casals del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. El menú d'enguany permetrà gaudir als assistents de calçots acabats de coure, mongetes amb botifarra, postres, vi i aigua. El preu dels tiquets, ja a la venda a l'Ajuntament i a La Fàbrica, és de 10 euros per als adults i de 5 euros per als infants.

La jornada, però, tindrà el seu tret de sortida amb la ja habitual caminada popular organitzada per Santa Eulàlia Camina. Les inscripcions començaran a 3/4 de 9 del matí i la sortida està prevista per a les 9. El grau de dificultat serà baix i el preu gratuït.

27a Calçotada popular
27a Calçotada Popular
Caminada popular Santa Eulàlia Camina