Portada > Actualitat > Notícies > El primer ple ordinari de l’any debatrà el pressupost 2019 de l’Ajuntament de Santa Eulàlia

El primer ple ordinari de l’any debatrà el pressupost 2019 de l’Ajuntament de Santa Eulàlia

29/01/2019

Dijous, a partir de 2/4 de 8 del vespre, a la Biblioteca

El primer ple ordinari de l’any, que tindrà lloc dijous que ve a la sala Pau Casals de la Biblioteca a partir de 2/4 de 8 del vespre, servirà per a que els diferents grups municipals debatin sobre l’aprovació del pressupost i la plantilla 2019 de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana. Tanmateix, en el mateix punt es tractarà el pressupost de l’Organisme Autònom Set Comunicació.

Altres punts de l’ordre del dia seran l’aprovació dels criteris de valoració d’atorgament del complement de productivitat al personal al servei de l’Ajuntament de Santa Eulàlia i la presentació de les diferents mocions dels grups municipals. Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el document PDF amb tots els punts de l'ordre del dia previstos per a dijous.

Ple del mes de març de l'any passat on es va aprovar el pressupost 2018

Arxius adjunts