Portada > Actualitat > Notícies > Procés participatiu de l'Estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes

Procés participatiu de l'Estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes

29/01/2019

Avui dimarts, reunió sectorial de productors al Centre Cívic Can Magarola de Lliçà de Vall

Des de la Mancomunitat de la Vall del Tenes s'han encarregat a l'empresa AGRO90 S.L els treballs per a l'elaboració d'un Estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes. L'objectiu d'aquest estudi és analitzar la situació actual del sector agrícola i ramader a la Vall del Tenes, detectar les principals problemàtiques, les seves potencialitats econòmiques i productives i proposar accions que ajudin a valoritzar i dinamitzar el sector.

És per aquest motiu que per conèixer, de primera mà, els vostres interessos, dubtes, problemes i visió de futur, us convoquem a aquestes dues reunions:

Reunió sectorial de productors de la Vall del Tenes: 29 de gener de 2019, a les 19h, al Centre Cívic Can Magarola (C/ Bosc, 1. Lliçà de Vall). Programa:

- 19:00h: Presentació de la Jornada, a càrrec del Sr. Joan Galiano Peralta, president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes i alcalde de Bigues i Riells.

- 19:15h: Presentació de l'Estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes, a càrrec del Sr. David del Rio Castelló, tècnic de l'empresa AGRO90, S.L.

- 19:45h: Debat sobre les propostes d'actuació.

Reunió plenària: 20 de febrer de 2019, a les 19h, al Teatre Auditori Polivalent (Centre Cívic El Rieral. C/ Anna Mogas, 130. Bigues i Riells). Programa:

- 19:00h: Presentació de la Jornada, a càrrec del Sr. Joan Galiano Peralta, president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes i alcalde de Bigues i Riells.

- 19:15h: Presentació de les conclusions de les reunions sectorials, a càrrec del Sr. David del Rio Castelló, tècnic de l'empresa AGRO90, S.L.

- 19:45h: Debat sobre les propostes.

La jornada és gratuïta però recomanem la inscripció prèvia al següent enllaç: https://goo.gl/forms/ssQqQGnUje7X1ung1

Tanmateix us demanem col·laboració amb la participació d'una enquesta prèvia: https://goo.gl/forms/OagHCd6w11BV05Ce2

Aquí pots descarregar el Document per participació de l'Estudi estratègic de dinamització agrícola.

Arxivat a: General
Un dels camps del sector agrícola, a Santa Eulàlia