Portada > Actualitat > Notícies > La 27a Calçotada Popular cou 5.300 calçots i compta amb més de 400 comensals

La 27a Calçotada Popular cou 5.300 calçots i compta amb més de 400 comensals

04/02/2019

Una setantena de persones participen a la caminada matinal organitzada per Santa Eulàlia Camina

La sala Muriel Casals de La Fàbrica va congregar, ahir diumenge, 410 persones que van poder gaudir de la 27a Calçotada Popular organitzada per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Santa Eulàlia. De bon matí, la comitiva de festes va coure els 5.300 calçots portats de Can Bruno, a la Garriga, i de l'Era de Can Brustenga, a Tarragona. El menú del dinar, fet amb productes de quilòmetre 0, es va completar amb una salsa de calçots de Ca l'Antich, botifarres de Can Torrents, mongetes de Can Bruno i el Pla de Llerona, taronges, pa, vi i aigua. El punt i final de la trobada va anar a càrrec dels grups musicals 'Sí senyor' i Nous Indrets', que van cantar havaneres mentre els allí presents gaudien de rom cremat.

La matinal de la calçotada, però, va tenir com a punt de partida una caminada popular a les 9 del matí organitzada per Santa Eulàlia Camina, que va reunir una setantena de persona. Els caminaires van recórrer el recentment estrenat camí de vianants fins a Lliçà d'Amunt i van tornar fins a La Fàbrica, en un recorregut d'11 quilòmetres. A mig camí, tots els allí presents van poder gaudir de la xerrada de l'historiador Jaume Dantí sobre el paisatge del Vallès.

Des de l’Ajuntament es vol donar les gràcies, un cop més, a tots els voluntaris que van fer possible la 27a Calçotada Popular.

Coent els calçots de la 27a Calçotada Popular
La sala Muriel Casals de La Fàbrica va acollir més de 400 persones
El grup Nous Indrets cantant havaneres