Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de gener amb 322 aturats, 4 més que el passat mes de desembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de gener amb 322 aturats, 4 més que el passat mes de desembre

06/02/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,86%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de gener amb 322 aturats, 4 persones més que el passat mes de desembre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,86%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 8 aturats menys respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de gener amb 22.013 aturats, 236 persones més respecte al mes de desembre, el que suposa una taxa d’atur de l'11,28%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 934 aturats menys respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de gener de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts